Vill du ha en minikyl till ett bra pris?

I morgon kommer jag köpa min minikyl för bara 100 kr då jag hittade min på Blocket.se

Jag vill ändå ge tips och råd till bästa kylen för bästa priset på den här sidan som handlar om att shoppa smart och billigt. Efter att ha surfat runt och läs på alla sidor vad de rekommenderar så har jag kommit fram till  detta märke.

Bosch

Bosch mini kyl kan du både ha i sovrummet eller i vardagsrummet. Ni vet när man sitter framför tv på kvällarna och småäter. Så säger man till sin partner “snälla kan du hämta en Trocadero” Det brukar oftast resultera i att ingen orkar gå och hämta. Lat som båda är så blir utan kyld dryck. Nu har vi lösningen nämligen en minikyl från Bosch som man fyller på när det börjar ta slut och sedan är det bara att öppna och njuta av både dryck och mat.

Lite fakta om Bosch minikyl

  • Energiklass A++
  • Med MultiBox
  • LED-belysning
  • Tre hyllplan

Saker att tänka på innan du köper in minikyl

  • Det viktigaste är vad du ska ha den till och då behöver du planera att de varor du vill ska hålla sig kalla också får plats i kylen. Tex fundera över hur många smörgåsar och dryck som får plats i den beroende på om du ska ha den hemma eller på jobbet.
  • Hur mycket ljud har denna minikyl det är också viktigt för den ska heller inte vara störande. Tex att ha en i sovrummet med ljud är verkligen inte att föredra. Ska du ha den på jobbet då kan man stå ut med lite ljud.
  • Priset och hur lång garanti den har

Ni vet när man checka in på hotell så har de alltid en minkyl med både godis och dryck. Det är vad man alltid har önskat sig att verkligen kunna bara ta tag i något gott medans man sitter i sitt rum eller bara kopplar av framför tv i vardagsrummet. Sedan så kan du också välja minikyl efter design och färg. En som har blivit väldigt populär i både färg och design är SMEG alla varor för att de både har bra kvalité och en otrolig snygg design. Färgen är också en sådan som påminner om goda bakelser och tårtor. För de brukar ha babyblått eller babyrosa varor vilket just nu är en stor trend bland alla som älskar att stå i köket. SMEG vitvaror har verkligen lyckats trollbinda folk i ett svep med sitt varumärke.

Det här inlägget postades i vitvaror. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *