Billigaste hotell och vandrarhem i Sverige

Jag älskar att besöka olika hotell och vandrarhem. Jag har fått väldigt mycket sponsrat förut för att recensera bekvämligheten och på det sättet ge dem mina betyg.

Mina betyg är baserat på pris i förhållande till kvalité som badrum, tv och annat som man önskar på ett hotell. Det finns massor av hotell i Sverige och jag kan inte gå igenom alla för då skulle jag fylla ut hela bloggen med bara massa hotell och vandrarhem. Så jag tänkte bara tipsa en plats där man kan sova på som är till ett mycket bra pris. En gång i tiden bodde jag i en lägenhet tillhörde Uppsalahem. Jag hyrde min lägenhet och kunde ej bo i den då de var mögel överallt. Då fick jag bo på ett vandrarhem som hette Paprika som låg i ett bostadsområde som hett Årsta. Det var mysigt rum i ett litet hus dvs liten villa kanske den minsta jag sett i mitt liv. Nackdelen var att den hade inget kök eller badrum. Den hade tyvärr ingen toalett heller utan man fick gå in i stora byggnaden för att ens besöka toaletten.

Detta för mig var inte en bra idé så jag tog beslutet att sova hos en familjemedlem i stället 2 dagar. Resterande veckan åkte jag ändå hem och sov. Jag la en madrass på golvet och kände att bara jag slipper vara beroende av någon annan eller behöva gå ut för att ens besöka toan så stannar jag hemma. Jag är nöjd med detta beslut och kommer aldrig mer sova hos någon annan. Jag avskyr att sova hos andra människor. Jag kan sova på hotell men att sova hos andra är min mardröm. Jag gillar heller inte att andra sover hos mig då jag tycker att det är det jobbigaste som finns.

lägenhetshotell

Det jag till slut hittade som var billigast var lägenhetshotell som faktisk heter Uppsala lägenhetshotell där det blir billigare ju längre tid du stannar där. Lägsta är 325 kr för enkelrum om du stannar i 4 veckor. Per månad blir det ca 9750 kr och då slipper du stå i kö för lägenhet eller tänka på att säga upp den.

lägenhetshotell

Detta lägenhetshotell ligger på Klangs Gränd 5, 752 33 Uppsala och är väldigt centralt så att du har väldigt nära till allt om du ändå befinner dig i Uppsala under en längre tid. Du kanske ska på läkarbesök? Kanske ska du till IVF kliniken Linnékliniken behöver någonstans att bo och ta det lugnt. Tänk på att om du ska göra en infertilitetsutredning så behöver du verkligen lugn och ro från alla människor och då menar jag ALLA MÄNNISKOR.

Det här inlägget postades i Hotell & resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *