Donut och make up märket Deborah

När jag var barn så kom jag i kontakt med skönhetsmärket Deborah och Debby. Då var jag en av de första i Sverige som fick prova dessa märken.

Detta för att min dåvarande bästa väninna Katrin Veronikas mamma Annika jobbade både på Åhléns i Stockholm samt en liten parfymbutik i Uppsala som hette Josefine och låg på Drottninggatan i Uppsala. Genom hennes mamma fick vi båda ta del av otroligt mycket smink. Jag minns att mamman alltid var översminkad och det kan jag förstå eftersom hon fick prova så mycket nytt själv.

Dum som jag var använde jag aldrig sminket då jag var så glad över att få så mycket för mig själv när jag bara var 10 år gammal. Till slut gav jag bort det till min storasyster för att ge henne självförtroende. Jag vet inte ens varför jag hade detta på mina axlar att ge en mycket äldre syster självförtroende som barn.

Hon verkligen smet sönder allt och det var helt förstört på bara några dagar. Hon satte inte ens värde på sminket och verkligen grävde i den som en idiot när hon skulle använda sminket. Jag har lärt mig även om det tog lång tid att inte ge bort något man själv använder. Förut när jag fick saker via bloggen gav jag alltid bort det till folk omkring mig. Jag har helt slutat med det då folk inte ens sätter värde på saker de får. De blir bara giriga och förväntar sig mer utan att ens ge något tillbaka. Att inte ge är att få har jag förstått med tiden. Fortfarande köper jag kläder till min äldre syster och det är också för att i dag är hon en mognare person och jag är en vuxen kvinna. Som barn skulle jag haft någon som gav mig råd men jag hade ingen. Jag fick helt enkelt hitta mig själv med hjälp av personlig utveckling för att inte ge mer energi än vad jag får tillbaka av folk.

Deborah Milano Eyeshadow 11

Här ser ni flera sorter av varumärket Deborah samt i olika färger. Mycket bra kvalité´till ett mycket lågt pris för att vara make up anser jag. Kvalité är exakt lika bra som alla andra dyra märken. Kan gott jämföras med Kanebo och liknande eller varför inte Estée Lauder.

Deborah Milano Eyeshadow 11

Deborah Milano Eyeshadow 11

Deborah Milano Eyeshadow 11

Deborah Milano Eyeshadow 11 finns i olika färger också.

Det här inlägget postades i Make up & skönhet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *