Skötsel av äkta löshår av bra kvalité

Jag brukar alltid ge tips på bästa produkt till bästa pris.

Jag är noga med kvalité och hållbarhet oavsett vilken produkt det handlar om. Det gäller att verkligen granska noga så att det verkligen inte blir felköp så att man är tvungen att skicka tillbaka produkten. Ibland handlar det heller inte om varan eller tjänsten utan att man själv behandlar varan fel. Tex när du köper löshår så ska du också sköta löshåret så att den inte blir sliten.

Vet en bekant till mig som ständigt skulle färga löshåret och då blev det slitet till slut. Här kommer mina tips på hur du ska sköta löshåret. Detta tips fick jag från en släkting till mig som är frisör.

Här kommer bästa tipsen för hur du sköter löshår:

  • Om du är tvungen att tvätta löshåret se till att lägga den i inpackning som får ligga i 24 timmar.
  • Har du fortfarande löshår i håret och är för trött för att ta av dig den? Då ska du i varje fall göra en fläta av den så att den ej slits medan du rör på dig i sängen.
  • Om du är ute i solen så ska du täcka håret med en solhatt.
  • Ovan tips är även bra för ditt eget hår.
  • Tänk på att det finns mycket bra kvalité av löshår som är äkta hår därför ska man sköta det som om det vore ens eget hår.
  • Bäst av allt blir det slitet kan man alltid beställa nytt löshår.

Du hittar bra löshår också hos Pozehair där har jag beställt flera gånger för att göra olika frisyrer. Håret blir också tjockare för det går att använda löshår även om du har långt hår. Många tror att löshår använder man enbart när man vill göra en hårförlängning. Visst det kan man göra, men har du dessutom väldigt tunt hår så vill du även ha fylligare hår. Det blir en otrolig lyft av hela håret även om man bara lägger in lite mer extra hår i sitt eget hår. Titta till på Pozehair hemsida om du vill ha mer inspiration och dessutom se vilka färger du kan beställa hem.

Clip and Go är mitt bästa val

Dessa kan du ta av när du ska gå och lägga dig. Samt använda på speciella tillställningar eller om du vill vara fin varje dag. Det är helt upp till dig.

 

Du kan även på deras hemsida hitta hårvård anpassad till ditt hår och för löshåret så klart. Tex så finns det både balsam och schampo av märket Luxury Hair Care.

Poze Repair & Rebuild Masque – 200ml

Ett tips från mig om du ska lägga in hår mask i håret. Tvätta först håret med schampo och sedan avsluta det med balsam så att håret blir lite mjukt. När du är färdig lägg då in masken i håret och vänta typ 15 minuter. För om du först använder balsam och sedan mask i håret då får du håret att se rent ut i flera dagar. När håret är torrt så ser också håret smutsigt ut. Var inte rädd för att använda mycket balsam i håret. Vissa säger att man inte ska använda balsam i hårbotten. Av egen erfarenhet så behöver hela hårstrået fukt som finns i både balsam och hår masker. När man bara har mask eller balsam i hårtopparna så kan man ändå se kluvna hårtoppar från hjässan och ner till slutet. Då har man ju ändå inte skött håret som man ska. Färgar man håret ofta så blir det tyvärr så att håret kan gå av. Är du en person som färgar håret ofta ska du verkligen sköta om håret från botten ända till slutet av håret.

Tar du till dig mina tips för både löshår och för ditt eget hår så kommer du garanterat få finare hår. Var rädd om ditt eget hår och var även lika rädd om ditt löshår. Här tipsar jag om bra kvalité på löshår samt hur du ska sköta ditt eget hår och även hur du sköter ditt löshår. Dessa löshår är också äkta hår och ska därför också skötas som om det vore ditt eget. Så var ej rädd ös på med hårvårdsprodukter både på ditt eget hår och ditt löshör från Pozehair.

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *