Bäst i test sladdlös dammsugare

Vad ni än köper försök att undvika sladdlös dammsugare som har märket Bosch.

Kanske är den billig och man ser mycket reklam. Jag har köpt en hand dammsugare av märket Bosch och den har ingen sugkraft alls. Den fungerar bara på mattor och då suger den knappt upp om man inte dammsuger damm på golvet. Dvs den dammsuger det lättaste som finns. Den är bra om någon hårar mycket dvs ett djur eller liknande. Den är absolut inget att ha om du försöker dammsuga brödsmulor eller liknande. Där mattor inte finns har den nästan noll sugkraft.

En dammsugare ska även suga åt sig det som är närliggande. Denna suger aldrig det som är närliggande samt att elen tar slut fort och man måste tömma den var 3:e gång som man använder varan. Jag vill ge den 2 poäng av 10 möjliga och ångrar verkligen köpet. Man ska ej satsa på det billigaste när det kommer till elektriska varor och vitvaror. Då är det verkligen priset som är det som indikerar kvalité. När det kommer till kläder så kan jag aldrig någonsin hålla med om att pris är kvalité för där spelar det ingen roll så undvik dyra saker.

Nedan ser ni vad andra har valt när det gäller vanliga dammsugare så följ gärna dessa rekommendationer

  • Miele Complete C3 PowerLine – Konsumentmagasinet rekommenderar.
  • Electrolux EUO9GREEN UltraOne – Bästa dammsugare för priset.
  • Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – Bästa dammsugare med praktiska funktioner.
  • Philips FC9331/09 – Bästa allround-modellen.

Som ni ser så kommer inte ens Bosch märket upp alls i denna kategori ovan så undvik dem så gott ni kan. Jag fick en gång hem en robot som kunde pressa juice från märket Philips och den fungerade inte. Jag skickade tillbaka den och fick en ny och inte ens den fungerade. Så undvik gärna Philips om ni ska ha köksmaskiner hemma. Tyvärr så brukar jag inte satsa på varor som en gång inte håller. Jag vågar inte lita på dessa varor längre.

Man kan jämföra med ett skönhetsmärke som Hennes & Mauritz hade för länge sedan på 80- och 90 talet. den hette Tusday dvs Tisdag på svenska. Det var på denna jord mest sämsta kvalité av både nagellack och make-up märke någonsin.

När jag skrev hand dammsugare ovan så menade jag sladdlös dammsugare. Den som är bäst i test gällande sladdlös dammsugare är enligt undersökningarna

Lykke sladdlös dammsugare Classic 500

sladdlös dammsugare

sladdlös dammsugare

Den suger även upp vatten vilket är super för folk som spiller ofta eller har barn hemma som är små. Jag visste inte ens att en sladdlös dammsugare kunde suga upp vatten. Den håller i 20 minuter och sedan måste du ladda om den. Detta är också den handdammsugare som har sålts mest. Även denna sägs inte ha så stor sugkraft enligt de som har kommenterat under produkten. Så kanske är det vanligt om något är ganska billigt så har den inte lika stor sugkraft. Om jag hade läst recensionerna innan hade jag verkligen satsat på något som är starkare sugkraft och dessutom en som suger upp vatten är ju fantastiskt bra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *