Grönsaker är billigt nu

Passa på att köpa gurkor

Det är nu som man ska passa på att köpa en massa grönsaker. Grönsaker är billigt nu. Dom har varit dyra nu ett bra tag på grund av en massa saker. Nu när många odlar själva och stora leverantörer av grönsaker fylls i affärerna så blir också priserna mycket lägre.

Det finns en hel del grönsaker att handla nu till billiga priser

En grönsak som är billigt nu är gurka. Jag har hittat en hel del butiker som har sänkt sina priser på gurkorna nu. Så passa på att köp dom. Många tycker dom är lite tråkiga då dom innehåller mest vatten, men det går faktiskt att göra en hel del med dom.

grönsaker

En utav butikerna som jag var inne idag var Lidl. Dom har en jättefin grönsaks- och fruktavdelning. Denna gång kunde jag köpa tre stycken för tjugotvå kronor.

grönsaker

En sak som är jättegott att göra av gurka är att göra stavar av dom och göra en god dipp till. Vissa tar bort själva “kärnhuset” och vissa inte. Jag tycker att det beror på hur stort själv kärnhuset är. Dom svenska gurkorna är en utav dom grönsaker jag köper nu när dom kommit. Man kan göra en hel del med dom. Handlar man tre stycken så gäller det också att göra någonting av dom innan dom blir mjuka.

Använd dina till varje mål

Att göra stavar av en massa grönsaker kan göra att du får ditt eller dina barn att äta mer utav dom. Det kan vara lite svårt att få dom att äta annars. Något annat som jag också brukar göra av mina gurkor är inlagd gurka. Det kan man äta till många mål som ett tillbehör. Eller varför inte en kanna med gurkvatten när det är varmt ute. Så passa på att handla en massa grönsaker nu när det är billigt. Det är ett bra fynd!

Det här inlägget postades i livsmedel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *