Pyramido spel

“Pyramido” är ett abstrakt strategispel som utvecklades av Heinz Meister och publicerades av spelproducenten Ravensburger.

Pyramido spel

Pyramido spel

Spelet har ett egyptiskt tema och involverar att bygga och förstöra en pyramidal struktur.

I spelet har spelarna varsin uppsättning block med olika former och storlekar som de använder för att bygga upp en pyramidstruktur på spelbrädet. Målet är att vara den sista spelaren som kan placera ett block på pyramiden utan att orsaka att den kollapsar.

Spelet innehåller en kombination av planering, taktik och skicklighet när spelarna väljer var de ska placera sina block för att hålla pyramiden stabil samtidigt som de försöker underminera motståndarnas positioner. Genom att använda olika strategier kan spelarna antingen försöka bygga en stabil pyramid eller aktivt sabotera motståndarnas strukturer för att få dem att kollapsa.

“Pyramido” har fått uppmärksamhet för sin unika spelstil och utmanande gameplay. Det är ett bra val för spelare som gillar abstrakta strategispel som kräver både tanke och skicklighet.

Det här inlägget postades i Strategispel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *