Billiga kap

Billigt fungerar också

Det finns produkter man köper som är lite dyrare, men det finns också billiga kap som man kan hitta. Själv använder jag till exempel många påsar här hemma. Mindre påsar som fylls med till exempel olika matprodukter. Till både kyl, frys och i skafferi.

Att hitta alla billiga kap

Om man vill hitta billiga kap så ska man absolut läsa reklamen som både kommer i brevlådan eller finns ute på nätet. En del sätter ut “ingen reklam” på brevlådan, men då kan man också missa all reklam och hitta det billiga.

billiga kap

 

På Dollarstore finns det alltid billigt pris på fryspåsar. Det behöver man inte leta efter i reklamen. Jag ser alltid till att ha dessa påsar i olika storlekar hemma. Förut köpte jag “vanliga” plastpåsar och sedan fryspåsar, men nu handlar jag bara fryspåsar. Dom kan man ju använda till allt.

Det finns billiga produkter som inte står i reklambladen

Man ska ju inte bara utgå från reklambladen när det gäller Dollarstore. För er som brukar åka dit och handla lite då och då vet vad dom har för sortiment. I den här butiken ska man inte bara hasta runt i dom olika korridorerna utan också ta lite mer tid och titta runt.

billiga kap

Första gången som jag verkligen gick runt bland alla hyllor så hittade jag en korg med en hel del örngott. Det fanns vita och i olika färger och kostade fem kronor styck. Vi behöver fler örngott då vi har flera kuddar i sängen så det åkte ner några stycken i korgen.

Så nu när jag är i just den butiken och har tid så går jag runt i hela butiken. Jag har till och med hittat produkter i leksaksavdelningen. Korgar med produkter som kanske är omaka eller som butiken vill sälja ut för att få plats med andra. Gör som jag och ta er en ordentlig titt i butiken för att hitta flera billiga kap.

Det här inlägget postades i Hushåll. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *