The fox in the forest spel

“The Fox in the Forest” är ett kortspel för två spelare som utspelar sig i en förtrollad skog.

The fox in the forest spel

The fox in the forest spel

Spelet är designat av Joshua Buergel och publicerades av Foxtrot Games.

I spelet tar varje spelare rollen som en vandrare som utforskar skogen och försöker vinna poäng genom att ta hem olika tricks. Varje trick består av ett antal kort som spelarna spelar ut i varje runda.

Spelet har en unik poängräkning där spelarna försöker undvika att antingen vinna för många eller för få tricks under varje runda. Om en spelare vinner alla tricks får de inga poäng alls medan om de vinner för få tricks riskerar de att förlora poäng.

Det finns även speciella kort med olika effekter som kan användas för att manipulera spelet och försöka vinna fler tricks eller förhindra motståndaren från att vinna dem.

“The Fox in the Forest” är känt för sin vackra konst och sitt engagerande spel som kombinerar enkelhet med djup strategi. Spelet tar cirka 30 minuter att spela och är perfekt för par eller för spelare som är ute efter en snabb och underhållande spelupplevelse.

Det här inlägget postades i Kortspel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *