7 wonders Eaders och 7 wonders cities

“7 Wonders: Leaders” och “7 Wonders Cities” är två expansioner till det populära bräd- och kortspelet “7 Wonders”.

7 wonders Eaders och 7 wonders cities

7 wonders Eaders och 7 wonders cities

Dessa expansioner introducerar nya element och strategier till spelet och ger spelarna ytterligare möjligheter att utveckla sina civilisationer.

I “7 Wonders: Leaders” får varje spelare möjlighet att rekrytera ledare som ger unika fördelar och strategiska möjligheter under spelets gång. Genom att välja ledare klokt kan spelarna skapa en mer mångsidig och kraftfull civilisation.

I “7 Wonders: Cities” introduceras nya stadskort som ger spelarna möjlighet att bygga upp sina städer på olika sätt. Stadskorten ger både fördelar och utmaningar och låter spelarna anpassa sina strategier baserat på de olika stadskorten de får tillgång till.

Båda expansionerna lägger till djup och variation till “7 Wonders”-spelet och ger spelarna nya möjligheter att utforska och utveckla sina civilisationer. De är populära bland fans av grundspelet och rekommenderas för dem som vill fördjupa sin spelupplevelse.

Det här inlägget postades i Brädspel, Kortspel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *