Ny shoppingapp

Kom upp som reklam på Facebook för min del

Wish har fått sig en ordentlig konkurrent-tycker jag i alla fall. Jag har handlat en hel del på wish under åren. Vet att det finns folk som blivit både besvikna och arga när dom fått sina varor, men vissa har inte heller läst hela beskrivningen på produkten som man beställt. Sen får man räkna med att det tar ett tag innan man får produkten. Nu har det kommit en ny shoppingapp som jag har laddat ner för att se vad det finns.

Wish har försökt göra ett uppsving när det gäller deras produkter, priser och leveranser. Det kan man ju förstå nu när det kommet en till shoppingapp. Jag fick höra om den nya appen när jag var inne på Facebook och scrollade runt. Reklam kom upp och jag gick in på sidan för att titta. Nu har jag även laddat ner appen.

Jämför shoppingapp

När det kommer ut något nytt så är det alltid nyheternas behag. Man går in och klickar runt, ser saker som man vill ha och lägger i varukorgen. Just nu har jag inte beställt något än då jag vill jämföra apparna och det tycker jag du också ska göra. Fraktkostnader, leveranser och hur man betalar.

shoppingapp                shoppingapp

Jag kan med andra ord inte säga vilken som är bäst i dagsläget, men det kommer. Skillnaden mellan dessa två appar är också att det finns en klocka som räknar ner på vissa varor. Det finns också gratiserbjudanden som man kan ta och som också räknar ner. Det som jag är mest nyfiken på är hur dom gör med tullavgifterna. På Wish är det inga extra utgifter efter att man sett vad sin order slutar på. Det är en fördel för det förekommer ju så många mail som kommer där det står att man ska kolla sin leverans.

Det här inlägget postades i Allmän shopping. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *